Mąka sojowa

Dodatki / Mąka

Mielone migdały – mąka i bakalie w jednym.

To jedne z najzdrowszych orzechów, zaliczane do grona superfoods.

Wysoka zawartość błonnika pokarmowego!!!

Idealna do makaroników!!!

Nie zawiera glutenu

Czy wiesz, że…

Mąka migdałowa powstaje w wyniku drobnego zmielenia nasion owoców migdałowca zwyczajnego, znanych szerzej jako migdały. To jedne z najzdrowszych orzechów, zaliczane do grona superfoods. Przede wszystkim zawierają mnóstwo zdrowych tłuszczów, bardzo dużo witaminy E oraz minerałów – wapnia, magnezu, cynku, potasu i fosforu.

Wysoka zawartość błonnika pokarmowego!!!

wg uznania

Przechowywać w suchym i chłodnym miejscu, w szczelnie zamkniętym opakowaniu.

24 miesięcy od daty produkcji

Biały papierowy worek z wkładką foliową.


Mąka z migdałów

 

Produkty z tej kategorii